ÇORUM / MERKEZ - Sultan Abdülhamid Han Ortaokulu

Nis

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerinin daha bilinçli lise tercihi yapmalarını sağlamak amacıyla ilimizde bulunan liseleri 2023- 2024 Eğitim-Öğretim yılında da tanıtmayı sürdürüyoruz. Bu kapsamda 8.sınıf  öğrencilerimizi 24.04.2024 tarihinde Özejder Sosyal Bilimler Lisesi’ne götürdük. Bizleri içten bir şekilde karşılayan okulun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Nur ERKUŞ ve okul idarecileri öğrencilerimize okulu tanıttılar. Okulun derslikleri, konferan salonu, spor sahaları, kütüphane gibi bölümlerini gezdikten sonra öğrencilerimize yönelik okul hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Lise ziyaretlerinde öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeleri yapan Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Nur ERKUŞ'a okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

22.04.2024 tarihinde MY Teknoloji Tasarım Yazılım Lisesi  yöneticileri ve öğretmenleri tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine lise tanıtımı yapıldı. Okulumuz konferans salonunda yapılan tanıtımda MY Teknoloji Tasarım Yazılım Lisesi öğretmenleri yaptıkları projeler ve okulları hakkında öğrencilerimize bilgi verdiler. Tanıtımı yapan MY Teknoloji Tasarım Yazılım Lisesi yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

18.04.2024 tarihinde TOBB-OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine lise tanıtımı yapıldı. Okulumuz konferans salonunda yapılan tanıtımda TOBB OSB MTAL öğrencileri yaptıkları projeler ve okulları hakkında öğrencilerimize bilgi verdiler. Tanıtımı yapan TOBB OSB MTAL öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 15 Nisan 2024 tarihinde Doç. Dr. Eda GÜNEŞ'in katıldığı bilim söyleşisi gerçekleşti.

Şubat ayı sportif faaliyetlerimiz

Unutmayın, büyük başarılar zamanla olur. Hiçbir başarı bir gecede gerçekleşmez. Azimle kararlılıkla hedefe koşanlar, mutlaka başarılı olmuşlardır. Okul Sporları İl birincilikleri müsabakaları yapılırken öğrencilerimizin il birinciliği haberi gelince “Başarı ekip İşidir” demiştik. Böyle demeye devam edeceğiz ve başaracağız.  Her alanda mutlaka başarmak zorundayız.

Şbt

5. Sınıflarda akademik başarımızı artırmanın yollarını aradık.  Akademik Eylem Planımızı hazırladık. Yapılan toplantıda 5. Sınıfların Akademik Eğitiminin yanı sıra Karakter eğitiminin de nasıl verilebileceği ve diğer Sosyal kültürel faaliyetlerle ilgili konular görüşüldü. Unutmayın ki okul, öğrencinizin öğrenmeye hevesli olduğu her yerdir.

Kas

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen Öğretmenlerarası Voleybol Turnuvasın da okulumuz adına ter döken öğretmenlerimiz Sultan Abdülhamid Han Ortaokulunu şampiyonluğa taşıdı.Deniz Samur Molla, Alev Bıyıkoğlu, Hüseyin Kamber, Cesur Akcan, Zafer Pelit, Metin Kendüzler, Faruk Aksu ve Hüseyin Sakıcı oyuncu grubu ile mücadele eden Sultan Abdulhamid Han Ortaokulu final maçını 3-2 kazanarak şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu.

Ekm

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Lise Tanıtım Gezileri kapsamında Şehit Osman Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ettiler.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Lise Tanıtım Gezileri kapsamında Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Öğretmen Fatih Tekin Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret ettiler.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Lise Tanıtım Gezileri kapsamında Çorum Atatürk Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler.

May

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine lise tanıtımları kapsamında Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel Pınar Teknoloji Tasarım Koleji tanıtıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine verimli ders çalışma hakkında bilgi verildi ve verimli ders çalışma rehberi hazırlandı

Şbt

Sultan Abdulhamid Han Ortaokulu Bakanlık Makamının 17.02.2021 tarihli ve E-30140611- 105.01- 20801804 sayılı Onayı ile açılmıştır. Çorum Özel İdaresinin katkıları ile yapılmıştır. Okulumuza isim olarak verilen Sultan Abdülhamid Han Kimdir biraz tanıyalım.

Kas

OKULUN TARİHÇESİ

Sultan Abdulhamid Han Ortaokulu Bakanlık Makamının 17.02.2021 tarihli ve E-30140611- 105.01- 20801804 sayılı Onayı ile açılmıştır. Çorum Özel İdaresinin katkıları ile yapılmıştır. Mart 2021 tarihinde Kurucu Müdür olarak Mehmet ANIZ atanmış ve okulumuz eğitim öğretime bizzat başlamıştır. 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılına girerken Prof. Dr. H. KARAMAN AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdür yardımcısı Mehmet Ali KURU Sultan Abdülhamid Han Ortaokuluna Müdür olarak atanması yapılmıştır.