ÇORUM / MERKEZ - Sultan Abdülhamid Han Ortaokulu

Sultan Abdülhamid Han Ortaokulu

Adres
GÜLABİBEY MAH. BAĞCILAR 1. CAD. SULTAN ABDULHAMİDHAN ORTA OKULU BLOK NO 35 MERKEZ / ÇORUM
Vizyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaratandan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız. “Bilimde öncü, fikirde özgün ve ahlakta örnek nesiller yetiştiren bir eğitim kurumu olmak için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek ortaöğretime hazırlamak; Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, azimle girdik ve devam etme kararlılığındayız.
Başarılar
Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 02 - 09 Kasım tarihlerinde düzenlenen Cumhuriyet kupası yıldız erkekler kategorisinde İl ikiniciliği
Doğal Gaz
İNgilizce